Foutmelding

Warning: preg_match(): Unknown modifier '.' in themekey_match_condition() (regel 381 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/sites/all/modules/themekey/themekey_base.inc).

avsvoordeellogo.jpg

AVS-voordeel

Van schoolbenodigdheden tot websites en van koffie tot verzekeringen: AVS-leden kunnen met (flinke) korting producten en diensten inkopen bij een groeiend aantal voordeelpartners van de AVS. Ook de AVS zelf biedt veel diensten en producten: cursussen, opleidingen, educatieve reizen, (management)boeken, et cetera. Leden betalen hiervoor altijd aanmerkelijk minder dan niet-leden.

Bekijk dus snel het aanbod

Ook profiteren? Word lid!
Meer over het AVS lidmaatschap of direct inschrijven als lid

 

AVS-voordeel nieuws

Goedkoper Licht biedt AVS-leden de mogelijkheid om meer dan 40 procent te besparen op het energieverbruik van de schoolverlichting. Het schoolbestuur of de schooldirectie in het po en vo hoeven niet zelf te investeren: Goedkoper Licht biedt een kostenneutrale oplossing, waarbij AVS-leden zeven jaar service (en zorgeloos licht) ontvangen. Met het lichtconcept blijft een groter deel van het onderwijsbudget beschikbaar voor de primaire onderwijstaken en nemen schoolleiders eenvoudig concrete maatregelen om kosten te besparen, de scholen te verduurzamen en de binnenmilieukwaliteit in de...

Schoolvoordeel

Veel scholen samen kunnen beter en goedkoper inkopen. Dat is het idee achter AVS Voordeel. Om u te helpen bij het kiezen uit het vaak versnipperde aanbod, hebben we afspraken met diverse aanbieders gemaakt. Met het oog op hoge kwaliteit en een lage prijs.

Hieronder enkele voorbeelden van schoolvoordeel:

Privévoordeel

Privévoordeel is individueel voordeel voor AVS-leden.

Hieronder enkele voorbeelden van privévoordeel:

Handboek voor schoolleiders in het voortgezet onderwijs

Kind op de gang!® en Leerling bij de les!®

lbllogo.jpgkindopdegang.png

Om passend onderwijs op een praktische manier handen en voeten te geven, heeft de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) twee praktijksimulaties ontwikkeld. Voor het Primair Onderwijs heet de tool “Kind op de Gang!®” en voor het Voortgezet Onderwijs “Leerling bij de Les!®” . De praktijksimulatie begint met het nadrukkelijk betrekken van alle docenten bij de bewustwording van hun (gewenste) rol, en eindigt met strategische keuzes op regionaal niveau.

Leerling bij de Les!®
Kind op de Gang!®

World Education Forum