avsvoordeellogo.jpg

AVS-voordeel

Van schoolbenodigdheden tot websites en van koffie tot verzekeringen: AVS-leden kunnen met (flinke) korting producten en diensten inkopen bij een groeiend aantal voordeelpartners van de AVS. Ook de AVS zelf biedt veel diensten en producten: cursussen, opleidingen, educatieve reizen, (management)boeken, et cetera. Leden betalen hiervoor altijd aanmerkelijk minder dan niet-leden.

Bekijk dus snel het aanbod

Ook profiteren? Word lid!
Meer over het AVS lidmaatschap of direct inschrijven als lid

 

AVS-voordeel nieuws

PROambt kan – in nauwe samenwerking met de AVS – voor zowel besturen, directies als leerkrachten alle gewenste pensioenberekeningen op maat maken en deze persoonlijk toelichten. De nieuwe voordeelpartner heeft met de AVS speciale tariefafspraken gemaakt: een korting van 12 procent. PROambt is een adviesbureau dat zich volledig richt op de ABP-regelingen voor overheid en onderwijs. Met circa dertig adviseurs is het de onafhankelijke en deskundige specialist op het gebied van rechtspositie en pensioen. Waarmee kan PROambt schoolleiders helpen? Bijvoorbeeld bij vragen als: hoe...

Schoolvoordeel

Veel scholen samen kunnen beter en goedkoper inkopen. Dat is het idee achter AVS Voordeel. Om u te helpen bij het kiezen uit het vaak versnipperde aanbod, hebben we afspraken met diverse aanbieders gemaakt. Met het oog op hoge kwaliteit en een lage prijs.

Hieronder enkele voorbeelden van schoolvoordeel:

Privévoordeel

Privévoordeel is individueel voordeel voor AVS-leden.

Hieronder enkele voorbeelden van privévoordeel:

Zicht op pensioen

Kind op de gang!® en Leerling bij de les!®

lbllogo.jpgkindopdegang.png

Om passend onderwijs op een praktische manier handen en voeten te geven, heeft de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) twee praktijksimulaties ontwikkeld. Voor het Primair Onderwijs heet de tool “Kind op de Gang!®” en voor het Voortgezet Onderwijs “Leerling bij de Les!®” . De praktijksimulatie begint met het nadrukkelijk betrekken van alle docenten bij de bewustwording van hun (gewenste) rol, en eindigt met strategische keuzes op regionaal niveau.

Leerling bij de Les!®
Kind op de Gang!®

World Education Forum